well..mi`e cam lene sa scriu iar totul despre mine asa k am dat C/P dupa site-ul oficial.... ^_^
REAL NAME : A******* Andra-Laura(naspa numele de familie pt k la scoala sunt prima la catalog )
Nick-uri : White_Queen
Porecla: cand eram mica mi se zicea Duzy (nu intrebati! )
Varsta : 14 ani
Greutate: 47 Kg.
Inaltime: 1,58
Clasa: 8-a C
Data nasterii :17 ianuarie 1993
Zodie :Capricorn...o combinatie intre peste shi o capra... ciudata zodie
Hobby: desenatul,sportul,plimbatul,vorbitul arta fotografica...fac in fiecare zi cate 100 de poze devine o obsesie
Anime-uri peferate: Inuyasha,Naruto, Elfen Lied ,kiddy grade,slayers,spiral,arc the lad,rod the tv,yuyu hakusho,gravitation,paradise kiss,hakaima sadamitsu,full metal panic... mai bn nu insiruiesc o gramada akum..imi plac toate
Cantareti/e : Ayumi Hamasaki,Namie amuro(shi restul dar pe astea le prefer...*japoneze*)
Formatii: linkin park,tokyo hotel,cascada,sweet girls
Joc p calculator:..sincer...sa nu va mirati dar nu am nici un jok in pc...nu ma prea joc nimik daca vreau sa ma jok...intru p site-uri dar nu prea imi vine mie cheful...
Culoarea parului : Negru inchis
Culoarea ochilor : Negri...ciudat de negri..
Persoana/calitati :rabdare, detasare, elevare, concentrare, rezistenta, obiectivitate, perseverenta, prudenta, organizare, administratie, ambitie, opinie, meditatie, experienta, realizare, reflexie, seriozitate, sobrietate, stabilitate, aspiratie, ascensiune, calcul, spirit practic, intelepciune, maturitate, logica, ratiune, organizare, constiinciozitate, sarg, randament, spor, munca, disciplina .
(asta scrie in zodiacul meu...) dar va pot spune pe scurt k sunt o persoana extrem de vesela!! dar..ma shi supar usor... shi asa cum zic toti...am foarte mult calm... ^_^
Iubesc: matzele...pur shi simplu sunt asa dragalase...
Urasc: pantofii/incaltamintea care ma strange,apa(de baut),dulciurile, DAR CEL MAI TARE URASC SA MA COPIEZE CINEVA !! URASC LUCRUL ASTA!! (cineva a incercat shi nu a fost prea bn...pt el/ea )
Culoarea preferata: MOV....iubesc culoarea asta de cand ma stiu...apoi nonculoarea alb...
Cifra preferata: 5
Stil de imbracaminte: de toate...mai putin straie taranesti...urasc lana !!!