Hobby
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hobby

despre tot ce vreti

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce jocuri jucati?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
vyoletasky
Admin
vyoletasky

feminin
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 32
Data de inscriere : 01/04/2007

Ce jocuri jucati? Empty
MesajSubiect: Ce jocuri jucati?   Ce jocuri jucati? Icon_minitimeMar Apr 03, 2007 11:34 am

Pai yoh am jucat NFS Undreground ,sah,carti.
Nu am prea multe jocuri in calculator pentru ca atunci cand vreau sa ma joc ma duc pe net si acolo ma jooooooc lol! mai multe:shoter,indemanare,amuzament si altele.
Dar trebuie sa va spun ca m-am jucat foaarte mult jocuri dress-up nu pentru ca imi place sa ma joc cu baebie(asta in niciun caz No No ) ci pentru ca ma amuzam foaarte mult,era un joc in care imbracai respectivul manechin iar aceste se stramba cand ceva nu-i placea,e foarte amuzant lol!
Dar cel mai mult NFS Underground is the best flower
Sus In jos
https://desene-314.editboard.com
White_Queen

White_Queen

feminin
Numarul mesajelor : 42
Varsta : 31
Data de inscriere : 27/05/2007

Ce jocuri jucati? Empty
MesajSubiect: Re: Ce jocuri jucati?   Ce jocuri jucati? Icon_minitimeDum Mai 27, 2007 10:41 am

hm...cred k sunt singura fiintza de pe pamant care nu are nici un joc in calculator...
well..sa nu fac spam sa zic k imi place Zuma ... km atat... Very Happy
Sus In jos
Zambiru

Zambiru

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 28/05/2007

Ce jocuri jucati? Empty
MesajSubiect: Re: Ce jocuri jucati?   Ce jocuri jucati? Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 7:32 am

Dupa semnatura si avatar se vede ca imi place foarte mult Devil May Cry 3 :Special Edition <3 i loooooove that game.Imi mai place si World of Warcraft,9Dragons,Supreme Destiny....pe scurt mmorpg-urile Very Happy

Ce jocuri jucati? Semnaturavrgilhk9
Sus In jos
Lord Sesshomaru

Lord Sesshomaru

masculin
Numarul mesajelor : 35
Emploi : unknow
Loisirs : unknow
Data de inscriere : 28/05/2007

Ce jocuri jucati? Empty
MesajSubiect: Re: Ce jocuri jucati?   Ce jocuri jucati? Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 1:33 pm

in momentul acesta joc Street Racing Syndicate...acest joc e aparut odata cu juiced si nfs underground 2 ..uni zic ca are grafica naspa..dar mie mi se pare interesant jocul...si mai este doom 3, e o foarte mare asemanare cu quake 4...quake4 l-am terminat demult vreau sa vad ce imi "ofera" doom 3 la sfarsitul jocului...si mai ar fi nfs carbon dar e cam greu..in fine o sa ma ocup si de acesta
Sus In jos
http://www.orange.ro
Continut sponsorizat

Ce jocuri jucati? Empty
MesajSubiect: Re: Ce jocuri jucati?   Ce jocuri jucati? Icon_minitime

Sus In jos

Ce jocuri jucati?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hobby :: Diverse :: Jocuri-
Mergi direct la: