Hobby
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hobby

despre tot ce vreti

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Fotball

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Moon_Angel

Moon_Angel

feminin
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 31
Data de inscriere : 27/05/2007

Fotball Empty
MesajSubiect: Fotball   Fotball Icon_minitimeDum Mai 27, 2007 12:18 pm

Acesta este sporul iubit de toata lumea(mai putin de mine)
Este interesant cum fiecare sustine o echipa si tine cu dinti ca aceasa sa castige...cata ura au unii pt fanii echipei adverse....
As vrea sa stiu ce credeti despre acest sport si ce echipa va place...si fara certuri...sunt convinsa ca nu toata lumea tine cu aceiasi echipa..dar acesta nu e un motiv de ura Smile
Sus In jos
http://naruto.talk-forums.com/index.htm
Moon_Angel

Moon_Angel

feminin
Numarul mesajelor : 53

Fotball Empty
MesajSubiect: Re: Fotball   Fotball Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 11:47 am

Ai totala dreptate...fotballul poate di intresant dar eu sunt total impotriva violentei...asa ca nu tin cu nici o echipa....
Tot imi este greu sa inteleg cum dintr-un sigur joc pot ajunge oamenii sa se bata.....cata ura poate exista in lume!? lol!
Sus In jos
http://naruto.talk-forums.com/index.htm
White_Queen

White_Queen

feminin
Numarul mesajelor : 42

Fotball Empty
MesajSubiect: Re: Fotball   Fotball Icon_minitimeVin Iun 01, 2007 12:14 pm

Moon_Angel a scris:
Ai totala dreptate...fotballul poate di intresant dar eu sunt total impotriva violentei...asa ca nu tin cu nici o echipa....
Tot imi este greu sa inteleg cum dintr-un sigur joc pot ajunge oamenii sa se bata.....cata ura poate exista in lume!? lol!

O_O moon_angel...mi se pare mie sau vb singura?? app..ai facut double-posting...LOL..."Ai totala dreptate..." O_O cine are totala dreptate?? u?? O_O iti dai singura dreptate? Laughing Laughing Laughing What a Face

hm...poate a patit ceva calcu meu.... =))
ontopic...fotbalul e pt. baieti...sportul asta e foarte dur ,asa ca fetele nu prea au ce cauta in joc...(cel putin yo..) totusi mi se pare funny,cand la TV ruleaza un meci,iar atunci cand da cineva un gol,se aude tot cartierul Laughing Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

Fotball Empty
MesajSubiect: Re: Fotball   Fotball Icon_minitime

Sus In jos

Fotball
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hobby :: Diverse :: Sport-
Mergi direct la: