Hobby
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hobby

despre tot ce vreti

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
alfa_Z
Vizitator

intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Empty
MesajSubiect: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeDum Mai 27, 2007 1:32 pm

Ma gandeam ca acilea putem sa scriem fiecare ce viitor isi inchipuie pt el insusi....nush...acuma nu am multe idei!Sper doar sa aveti voi...eu o sa scriu despre mine alta data....
Sus In jos
Moon_Angel

Moon_Angel

feminin
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 31
Data de inscriere : 27/05/2007

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 11:50 am

Inca ma mai gandesc...dar cu siguranta vreau sa fac o facultate......cel mai posibil facultatea de Drept....si nu pot decide ce sa devin...avocat sau judecator....sau procuror....oricum mai am timp sa ma gandesc.....si nu voi stii niciodata cand o sa ma razgandesc flower
Sus In jos
http://naruto.talk-forums.com/index.htm
alfa_Z
Vizitator

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 12:18 pm

Pai io am deschis subiectul asta pentru ca eu stiu(macar domeniu')ce vreu sa fac:muzica!Eu cant la pian de 7 ani,is la liceu de muzica si vreu sa dau la conservator!Dupa ce l-oi termina ,oriunde mi-as indrepta privirea,tot spre muzica o sa merg!! Razz

Very Happy

cat

lol!
Sus In jos
Moon_Angel

Moon_Angel

feminin
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 31
Data de inscriere : 27/05/2007

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 12:24 pm

Pai atunci felicitari.............dar am timp sa ma gandesc......si cel mai probabil am sa fac ce am scris deasupra.......Sper sa ajungi acolo unde iti doresti si iti tin pumnii flower
Sus In jos
http://naruto.talk-forums.com/index.htm
Lord Sesshomaru

Lord Sesshomaru

masculin
Numarul mesajelor : 35
Emploi : unknow
Loisirs : unknow
Data de inscriere : 28/05/2007

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeLun Mai 28, 2007 11:48 pm

vreau sa ajung programator de calculatoare deoarece ma pricep foarte bine la calculatoare si mai ales in internet.
Sus In jos
http://www.orange.ro
vyoletasky
Admin
vyoletasky

feminin
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 32
Data de inscriere : 01/04/2007

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeVin Iun 01, 2007 8:42 am

Oau misto intrebare si foarte veche.O intrebare la care inca ma mai gandesc n pic.Sa vedem cand oi fi mare vreau sa ma fac disigner vestimentar deoarece mi se pare o meserie foarte frumoasa si pentru ca imi place sa desenez. ^_^ si pentru ca asa am fost dintotdeauna:mi-a placut sa critic persoanele,felul in care se imbraca, e nu in fata ci in gandul meu ^_^ sa vad ce mai e nou,sa inventez..etc.
Sus In jos
https://desene-314.editboard.com
Eustake

Eustake

masculin
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 35
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeJoi Iun 07, 2007 9:28 am

Nici eu nu stiu exact ce o sa ajung, dar cu totii avem visuri si sperante de la viata. Eu am sa urmez momentan Jurnalismul si apoi foarte probabil Stiintele Politice. Mi-ar fi placut foarte mult sa fac muzica dar viata a fost cam dura cu mine la capitolul asta si nu mai pot decat sa cant ca sa imi exercit un hobby. Ar mai fi fost si dezamagirea ca nu am iubit sahul de mic, ci abia la 16 ani. Daca ma apucam de la 7-8 ani de sah, poate intr-o zi cu soare as fi ajuns maestru. Dar asa o fac doar ca sa ma relaxez si sa imi testez memoria.
Probabil o sa fiu implicat in viitor in mass-media mai intai de toate. Poate ca voi fi comentator sportiv, jurnalist de gazeta, sau, cine stie, un om politic cu timpul. Restul inseamna doar satisfacerea unor placeri spirituale: sah, poezie, muzica etc.
Sus In jos
http://eustake.page.tl
Zambiru

Zambiru

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 28/05/2007

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitimeMar Iun 12, 2007 9:56 am

Eu?Contabil cu drept de semnatura.Visul meu...sa stau la un birou,cu cafeaua in mana si sa-mi vina banii cu sacii lol! Bine nici chiar cu sacii dar sa vina Very Happy.Sper doar sa iau examenul si sa intru la liceu. Neutral
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?   intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi? Icon_minitime

Sus In jos

intrebarea vietii:Ce vrei sa ajungi?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hobby :: Diverse :: Cafenea-
Mergi direct la: