symona
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 33 Localisation : Ploiesti Data de inscriere : 01/04/2007
| Subiect: Ce parere aveti despre Lina? Mar Apr 10, 2007 7:06 am | |
| Eu am o parere buna despre Lina. Este adevarat ca uneori este prea dura ,tipa tare la ceilalti,dar se pricepe foarte bine la vrai si este amuzanta cand nu se poate controla sa foloseasca Dragon Slave. Si imi mai place in ce posuri il pune pe Zel. | |
|
White_Queen
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 31 Localisation : curiousity killed the cat, remember that! Data de inscriere : 27/05/2007
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Lina? Dum Mai 27, 2007 10:27 am | |
| hm..o parere...buna,care alta? poi...cam..mancacoasa shi..slaba...kum e posibil?? hm..puternica shi...hm..nu prea e romantica... cam baietoasa... | |
|
Moon_Angel
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 31 Data de inscriere : 27/05/2007
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Lina? Lun Mai 28, 2007 11:18 am | |
| Este adevarat ca e dura...dar in lumea in care traieste ea este nevoie de asa ceva ....dar totodata este si amuzanta si copilarasca....are multi prieteni si lupta cu mare curaj | |
|
Lord Sesshomaru
Numarul mesajelor : 35 Localisation : unknow Emploi : unknow Loisirs : unknow Data de inscriere : 28/05/2007
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Lina? Lun Mai 28, 2007 1:20 pm | |
| lina e o persoana care are o personalitate nu prea feminina aceasta seamana mai mult cu un baiat e diferita fata de alte fete. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Lina? | |
| |
|